briljant-optiek-slide-nachtlenzen-v1

Nachtlenzen van NKL

Nachtlenzen van NKL zijn dé uitkomst als u geen zin heeft in een bril, maar ook als uw contactlenzen voor overdag niet ziet zitten. Nachtlenzen draagt u terwijl u slaapt en tijdens deze slaap worden uw ogen gecorrigeerd. Niet meer vroeg opstaan om uw lenzen in te doen en ook niet moeilijk doen met zwemmen, sporten of andere activiteiten: ideaal dus! 

Nachtlenzen worden steeds populairder. Hoewel brillen ook wel steeds leuker en comfortabeler worden, zijn er nog maar weinig mensen die een bril zouden dragen als ze deze niet nodig zouden hebben. En dat hoeft dus ook niet met Nachtlenzen van NKL! Een bijkomend voordeel is dat u niet hoeft te wennen aan Nachtlenzen, omdat ze gelijk prettig aanvoelen. Het materiaal van Nachtlenzen laat extreem veel zuurstof door en heeft daardoor de minste invloed op uw ogen. 

Geen vuiltjes meer achter uw contactlenzen, geen bal meer op uw bril tijdens het sporten: volledige bewegingsvrijheid dankzij Nachtlenzen van NKL. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar Nachtlenzen? Kom dan naar Prinsen Opticiens in Uden. Wij kunnen u adviseren en vertellen of Nachtlenzen ook geschikt zijn voor u.

Zijn Nachtlenzen voor u geschikt?

 

Prinsen-optiek-Artikel-afbeelding-nachtlenzen-V2

Lees meer over nachtlenzen


Top